Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREKRÁSNA RODINNÁ VILA V CENTRE DUNAJSKEJ STREDY - NA PREDAJ

364 900 €
Interné ID: 063-12-DERU
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila

Popis nehnuteľnosti

ID063-12-DERU: Ponúkame Vám na predaj krásnu rodinnú vilu s veľkým balkónom, terasou , peknou záhradou a záhradným domčekom na najlukratívnejšom mieste
v Dunajskej Stredy.
Celková rozloha pozemku je 713 m2, z toho zastavaná plocha domu predstavuje 226 m2, nádvorie a záhrada má rozlohu 452 m2. Rodinný dom aj so záhradným domčekom bol skolaudovaný v roku 2005.
Dom pozostáva z prízemia a jedného podlažia s obytným podkrovím s valbovou strechou.Vykurovanie na prízemí domu je riešené plynovým podlahovým kúrením . Na podlaží je kúrenie riešené plynovými konvektomatmi.
Na prízemí sa nachádza v obývacej miestnosti krb s vykurovaním na tuhé palivo.V tejto prekrásnej vile nájdeme na prízemí 7 miestností , na podlaží 6 miestností, 2 kúpeľne, jedna kúpelňa s rohovou vaňou aj sprchovacím kútom a dvojitým umývadlom a wc, druhá kúpelňa so sprchovacím kútom ,umývadlom a wc, 3x šatnikové miestnosti,
miestnosť s kompletnými strojmi na cvičenie, drevené schodisko s krásnym zábradlím, veľký balkón, terasu, garáž pre dve autá, rovinatú slnečnú záhradu s podpivničeným záhradným domčekom s rozlohou 30 m2. Podlahy v dome sú pokryté plávajúcou podlahou, dlažbou.
V zadnej časti domu vedie samostatný vchod do miestnosti s rozlohou 40 m2.Táto miestnosť ešte nie je dokončená , dá sa využívať ako 1 izbový byt, na prenajatie, alebo kanceláriu.V záhrade v zadnej časti sa nachádza i studňa.
Táto rodinná vila sa predáva s kompletným zariadením. Celková cena tejto prekrásnej rodinnej vily aj so zariadením nachádzajúci sa v centre mesta je 364900,-Eur.
Tento dom na základe svojej strategickej polohe,ponúka okrem nadštandartného bývania s využitím všetkých privilégií tohto typu domu určených pre náročného klienta, aj široké možnosti využitia na podnikateľské účely rôzneho typu či komerčné účely.
Prostredníctvom našich finančných poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním tejto nehnuteľnosti.NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PROFESIONÁLNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

V prípade záujmu ma kontaktujte mailom : ruszoova@realitybemi.sk alebo na tel.č:0948 019 380

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
226 m2
Plocha pozemku:
713 m2
Zastavaná plocha:
452 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra