Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom,výrobný objekt/hala na jednom pozemku 8663 m2 ID 130-12-MIG

597 000 €
Interné ID: 130-12-MIG
Obec: Zlaté Moravce
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila

Popis nehnuteľnosti

130-12-MIG
Na predaj polyfunkčný areál v strategicky veľmi zaujímavej lokalite Zlaté Moravce – Prílepy,len 5 min. od rýchlostnej komunikácie R1 s dialničným privádzačom na obidva smery.
Vzdialenosti :Zlaté Moravce – 4 km,Nitra – 28 km, Banská Bystrica – 90 km,Bratislava – 110 km...
Rovinatý,upravovaný, pravidelne udržiavaný areál sa nachádza na pozemku s rozlohou až 8 663 m2.Možnosť bývania aj podnikania v jednom.
Vzhľadom k rozlohe pozemku, rovnému reliéfu, rozsiahlym asfaltovým plochám a vybudovaným inžinierskym sieťam ponúka tento areál širokú škálu využitia. Bezproblémové je tiež pokrytie všetkých komunikačných kanálov a internetu. Či už podnikáte v oblasti autodopravy a logistiky, výroby alebo v sfére služieb, budete tu mať istotu stabilného zázemia.
Na priemyselnej časti pozemku sa nachádza výrobná hala o rozlohe 530 m2 s priľahlými skladovými a hospodárskymi budovami s celkovou zastavanou plochou 280 m2 . Budova, s výškou stropu 3-4,5m, je plynofikovaná a vybavená kladkovym žeriavom. Samozrejmosťou sú reprezentatívne a kancelárske priestory a WC. Súčasťou je aj certifikovaná a schválená lakovacia kabína (objekt bol v minulosti využívaný ako autoservis).

Samotný dom ponúka obytné priestory o rozlohe 257 m2 . Dom je vykurovaný podlahovým kúrením na plyn s možnosťou využitia teplovzdušného krbu na drevo. Priestranná garáž s carportom poskytuje priestor pre tri autá. Jej súčasťou je aj samostatná miestnosť s plne vybavenou posilňovňou. Úžitková plocha 77m2. Garáž a dom obklopuje veľkorysú terasu s krbom, bazénom a jazierkom s rybníkom. Odsadenie domu ďalej od ulice, ako aj vlastná príjazdová cesta, zabezpečujú vysokú mieru súkromia a pokoja.
Celistvosť pozemku dopĺňa ovocný sad a vlastná artézska studňa. Počas vegetačného obdobia poskytuje širokú škálu tunajších ovocných plodín. Kompletne oplotený areál s možnosťou expanzie a prikúpenia priľahlých pozemkov.
Zaujímavá príležitost z investičného hľadiska – možnosť ďalsej výstavby – bývanie,podnikanie,ubyt.zariadenia,agroturistika....Oplatí sa vidieť
V blízkom okolí veľa zaujímavých vecí aj z hľadiska turistiky – zámok Topoľčianky,národný žrebčín Topoľčianky,Zubria zvernica,arborétum Mlyňany...

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Mgr.Michal Geletič, 0905 114 074, geletic@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
257 m2
Plocha pozemku:
8663 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra