Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinná vila s jazierkom, Kľače- Rajecké Teplice za dobrú cenu.

0 €
Interné ID: 066-12-DAHE
Obec: Kľače
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:066-12-DAHE
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom typu bungalov s vysokým stropom v obývacej izbe s galériou. Na rozlohe 2003m2 je jeho súčasťou druhý hosťovský dom s gril terasou, ktorý je možné využívať buď pre návštevy, alebo pre rodičov. Obe budovy obklopuje nádherná slnečná záhrada s jazierkom končiaca pod lesom. Nehnutelnosť má zachované súkromie od okolia z 2 strán vysokým múrom a od lesa a z jednej bočnej strany pletivom a vysadenými vysokými tujami. Vybavenie nehnutelnosti voda, plyn, elektrika a:
BUNGALOV - 3 izby, 1 obývacia izba s galériou a vysokým stropom z ktorej sa vychádza na terasu, 2 velké kúpelne s WC -jedna s vaňou a druhá so sprchovým kútom, každá izba vlastný šatník, šatník aj vo vstupnej chodbe, kuchynský kút s komplet spotrebičmi, špajzou, veľká jedáleň so stolom pre 12 osôb, z ktorej sa vychádza na terasu, kotolňa, technická miestnosť, na centrálny vysávač pripojená každá miestnosť, 1izba klimatizácia, ostatná časť domu rekuperácia, veľká dvojgaráž.
HOSŤOVSKÝ DOMČEK - vchod od terasy so záhradným krbom, menšia obývacia izba s kuchynským kútom, veľká spálňa vedúca na terasu k jazierku, kúpelňa s WC a sprchou, technická miestnosť. Za hosťovským domčekom pokračuje terasovitá záhrada až k lesu.
Na pozemku sa nachádza aj zrubová budova, ktorá slúži buď ako miesto na parkovanie auta, alebo na úschovu záhradnej techniky, nové jakuzy a spomínané jazierko s dreveným mostíkom. Pred bránou od cesty je 1 miesto na státie a za bránou na pozemku pred garážou je možné parkovať 2 autá.
Nehnutelnosť ideálna na oddych po náročnej práci v zone domáceho pokoja, intimity od okolia a v blízkosti lesa. Všade blízko t.j. 2,5km do Rajca, 3km do Rajeckých Teplíc a 13km do ZA.
Obhliadka možná ideálne cez víkend . Musíte vidieť - aby ste si nehnutelnosť s úžasnou energiou zamilovali. Cena dohodou na mieste obhliadky. Dojednajte si serióznu obhliadku čo najskor u maklérky 0905499737, hegerova@realitybemi.sk.
Cena na vyžiadanie u maklérky. Nehnutelnost je znalcami ohodnotena na vyššiu cenu, než je momentálne k predaju.
Nezabudnite si pozrieť video skutočného stavu Nehnuteľnosti : https://youtu.be/zY40t3MPK7k?si=exvgtTFr9z0rYpVz
Pripravená je aj prezentácia : https://youtu.be/4U3oKk7VOas?si=CqPp21gijRvg0zZP

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Plocha pozemku:
2003 m2
Zastavaná plocha:
1113 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
3
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Kanalizácia:
ČOV
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra