Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný rodinný dom v Šíde- NA PREDAJ

53 000 €
Interné ID: 007-12-VETO
Ulica: Šíd
Obec: Šíd
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:007-12-VETO
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj jednoposchodový, priestranný, rodinný dom v Šide, s obytnou plochou 613 m2 na pozemku o rozlohe 1485 m2. Je to tehlová stavba, čiastočne zrekonštruovaná.
V dome je 8 izieb, 3 kuchyne a 3 kúpeľne s toaletou. Ponúka bývanie aj pre tri rodiny, nakoľko v dome sú 3 bytové jednotky so samostatným vhodom z dvora. Na prizemí sú 2 izby, 1 kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sú 3 priestrané izby, kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Vstup je cez schodisko z dvora. V tejto časti prebehla čiastočná rekonštrukcia - zateplenie fasády, plastové okná, laminátová podlaha, nová kúpeľňa. V dolnej-zadnej časti domu sú ešte 3 izby ,kuchyňa a kúpeľňa. Vchod je tu tiež z dvora.
Dom je pripojený na slabo-prúd, aj silno-prúd. Na plyn je možné sa pripojiť. Prípojka je u suseda. Voda sa čerpá z obecného vodovodu. Studňa na pozemku nie je. Vykurovanie je na pevné palivo - krbmi. Ohrev vody je na elektriku. Strešná krytina je kombinácia škridiel, plechu a eternitu.
Parkovanie je vo dvore, ale je tu aj jedna garáž.
Dvor je veľmi priestranný, z časti vybetónovaný. Prechádza sa z neho do hospodárskej časti a ďalej do záhrady s výmerou 872 m.
Dom sa nachádza v centrálnej časti obce v peknej uličke. Oproti sa nachádza obchod a v blízkosti je autobusová zastávka.
Najbližším mestom je Fiľakovo - vzdialené 4 km, kde je plná občianska vybavenosť - úrady, školy, zdrav.zariadenia, obchody a pošta.
Cena: 53 000 €
Srdečne Vás pozývame na obliadku

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám radi pomôžeme s kúpou nehnuteľnosti.
Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
613 m2
Plocha pozemku:
1485 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra