Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4i byt v tichej lokalite Žiliny, 94m2 031-114-PEMO

205 000 €
Interné ID: 031-114-PEMO
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

031-114-PEMO
Ponúkame na predaj 4 izbový byt v Žiline, v tichej a obľúbenej lokalite zv. Malá Praha, resp. časť Hliny VIII. Jedná sa o byt v pôvodnom stave (vymenené kvalitné plastové okná, balkóny a kuchynská linka) v zateplenom tehlovom dome. Nový majiteľ si vie byt zrekonštruovať podľa svojich predstáv. Nachádza sa na druhom z troch poschodí a dom je bez výťahu. Výhodou je vlastný plynový kotol, vodu ohrieva bojler a v dome sa nachádza aj práčovňa s mangľom. Obytná plocha bytu je cca 76m2 a prináležia k nemu 3 balkóny 10m2 a murovaná pivnica 8 m2. Je možnosť aj odkúpenia garáže na diaľkové ovládanie o výmere cca 20m2 za sumu 35 000 €. Lokalitu vedia veľmi oceniť ľudia, ktorí ju poznajú nakoľko sa jedná o tichú, bezpečnú a obľúbenú lokalitu plnú zelene a blízkosťou kompletnej občianskej vybavenosti. Centrum Žiliny cca 5 minút na pešo.
Mesačné náklady : do 200 €
Celková cena bytu je 205 000 eur, možná dohoda

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
94 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
áno - 3
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Kontaktujte makléra