Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom Svrčinovec, 881m2, 092-12-PEMOa

0 €
Interné ID: 092-12-PEMOa
Obec: Svrčinovec
Okres: Čadca
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

092-12-PEMOa

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Svrčinovec, časť Zátky, okr. Čadca, v blízkosti hraníc s ČR. Jedná sa o dom v pôvodnom stave, ktorý tvoria dve samostatné bytové jednotky 3+1,2+1 a spoločné pivničné priestory. Je napojený na elektrinu, vlastnú vodu z rezervoáru, plus na pozemku vyvedená aj obecná voda, odpad riešený žumpou. K domu vedie spevnená panelová cesta. Parkovanie je zabezpečené na pozemku ako aj v garáži. Dom je vhodný na rekonštrukciu s využitím na bývanie alebo v rámci podnikateľského zámeru na možné prenajímanie, keďže lokalita ponúka tiché a kľudné prostredie, nádhernú prírodu stvorenú na pešiu či cyklistickú turistiku a v blízkosti sa nachádza aj turisticko-lyžiarske centrum Mosty u Jablunkova. Do okresného mesta Čadca je to cca 8 km. V blízkosti domu tečie potok, ktorý je možné využiť pri vybudovaní si vlastného jazierka a zároveň je aj možnosť dokúpenia susediaceho pozemku.

Plocha pozemku : 881m2
Zastavaná plocha : 120m2
Úžitková plocha : 350m2
Celková cena : dohodou

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
350 m2
Plocha pozemku:
761 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra