Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Slnečný pozemok Lietavská Svinná, 5139m2 087-14-PEMOa

220 000 €
Interné ID: 087-14-PEMOa
Obec: Lietavská Svinná-Babkov
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Popis nehnuteľnosti

087-14-PEMOa

Aktuálne Vám ponúkame na predaj investičný pozemok v obci Lietavská Svinná, okr. Žilina. Pozemok sa nachádza v extraviláne obce a jedná sa o južný, slnečný a svahovitý pozemok. Z pozemku je nádherný výhľad na Lietavský hrad. Momentálne je využiteľný na pestovateľské či chovateľské činnosti, k ďalšiemu možnému využitiu je vykonávané zisťovanie stavu. V jeho okolí sa nachádzajú inžinierske siete ako voda, elektrina a plyn.

Celková plocha : 5139m2
Celková cena : 220000,-€ plus možná dohoda

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
5139 m2

Kontaktujte makléra