Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rozostavaný dom s veľkou záhradou v Maďarsku - NA PREDAJ

19 900 €
Interné ID: 048-12-DERUE
Ulica: Ady Endré út
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

ID:O48-12-DERUE Video obhliadku si môžete pozrieť na:https://youtu.be/aoixFQksftQ
So súhlasom majiteľa predávame pozemok s rozostavaným domom v Maďarsku. Dom sa nachádza v krásnej obci Szendro.Obec sa nachádza 62 km od mesta Rožňava.
Celková rozloha pozemku je 11903 m2. Dom bol postavený z kvádrov i tehál. K domu patrí pekná záhrada s rozlohou 11465 m2.Plynová prípojka je pred domom.Pri dome sa nachádza i vlastná studňa. Obec je tichá, veľmi pekne upravená. Cena tohto rozostavaného domu spolu s prekrásnym pozemkom je 17200Eur.Možnosť splácania majiteľovi po splátkach.Cena za tento pozemok aj s rozostavaným domom je 19900Eur.

Prostredníctvom našich finančných poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti.CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Kontakt:0948 019 380
mail: ruszoova@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Zastavaná plocha:
1527 m2

Kontaktujte makléra