Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľmi pekný pozemok pod rodinný dom v Oravskej Lesnej 108-14-MOV

19 500 €
Interné ID: 118-14-MOV
Ulica: Na konci obce
Obec: Oravská Lesná
Okres: Námestovo
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

118-14-MOV
Skvelá investičná príležitosť!
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľmi pekný pozemok v tichom prostredí v obci Oravská Lesná, na konci obce, smerom na Kysuce. Plocha pozemku predstavuje rozlohu 680m2. (cca 23mx29m)
Tento pozemok sa nachádza v časti určenej na výstavbu rodinných domov, avšak vedie k nemu cesta, ktorá je úzka, nejaké obdobie potrvá, kým sa vysporiada. Potom to môže byť pekný stavebný pozemok.
Obecná voda: áno
Kanalizácia : nie
Pozemok je rovinatý s pekným výhľadom a dobrým prístupom.
Cena:
Obec Oravská Lesná sa nachádza na Hornej Orave a ponúka skvelé športové vyžitie, ako sú lyžovanie (lyžiarske stredisko Orava snow), wellness hotely priamo v obci, taktiež je to skvelé miesto pre bežecké lyžovanie, cykloturistiku či hubárčenie. Región Orava ponúka množstvo oddychových aktivít a krásne zdravé prostredie.

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo iné informácie nás neváhajte kontaktovať na 0908930674, vrabova@realitybemi.sk

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Naše realitná kancelária Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
680 m2

Kontaktujte makléra