Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Obchodný/prevàdzkový priestor vo Filakove na prenàjom

300 €/mesiac
Interné ID: 112-26-VETOE
Ulica: Podhradskã
Obec: Fiľakovo
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

Popis nehnuteľnosti

ID: 112-26-VETOE
Vo výhradnom zastúpeni majiteľa Vám ponúkame na prenájom obchodno-prevàdzkovy priestor na známej ulici Podhradskà v centre Filakova. Úžitkovà plocha priestoru je: 74m2. Mà priamy vchod z ulice. Je v nej zavedená elektrina, voda z mestského vodovodu a je napojená na mestskú kanalizàciu. Miestnosť je predelená na dve časti, z ktorej predná čast môže slúžiť, ako samotná predajňa, prevádzka, prípadne kancelária a zadná časť, ako úlożný priestor a sociálne miestnosti. Predelenie priestoru je riešené sadrokartónovou priečkou a preto sa dá do určitej miery ešte meniť. Voda je zavedená v obidvoch častiach. Priestor je vybavený klimatizáciou, alarmom a vetracím zariadením. Kúrenie je elektrickė. Plyn nie je do priestorov zavedený.
V zadnej - oddelenej časti priestoru sa nachàdzajú dámske a pánske toalety, skladový priestor a chodba. Podľa potreby je využiteľná aj tretia toaleta, ako zamestnanecká. Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou. Je dostupný ihneď.

Cena 300 €/mesiac, plus výdavky za energie (elektrinu si hradí nájomník sám na základe merača, prihláseného na svoje meno, a vodné, stočné a dažďové platí 2x ročne prenajímateľovi )

Čakáme Vás na obhliadke !

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
74 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra