Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj: RD na bývanie, alebo na podnikanie v meste Čadca(813-12-JAS)

Rezervované
Interné ID: 813-12-JAS
Ulica: Čadca
Obec: Čadca
Okres: Čadca
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

813-12-JAS
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v prímestskej časti mesta Čadca v Čadečka. Situovaný je na pozemku o celkovej výmere 174 m2. Ponúka široké možnosti využitia na bývanie, alebo aj na podnikateľské účely. Nachádza sa v peknej a tichej lokalite. Na dome bola začatá rekonštrukcia pri ktorej boli vymenené plastové okná a čiastočne vymenené rozvody elektriny(220V), nové hodiny. Rekonštrukciu si môže nový majiteľ dokončiť podľa vlastných predstáv. Na prízemí sa nachádzajú 3 izby a na poschodí je možnosť vybudovania ďalších izieb. K domu je pristavená veranda a ďalšia časť určená na kuchyňu a kúpeľňu s WC. Pri dome v ceste sú vybudované prípojky na obecnú vodu, plyn a kanalizáciu. Veľkou výhodou je lokalita v ktorej je dom postavený, len 5 min do okresného mesta Čadca, kde je kompletná občianska vybavenosť.
Výhody: dobrá lokalita, dobrý prístup, možnosť rekonštrukcie podľa vlastnej predstavy, IS na hranici pozemku, výborná cena!!!

Cena: 27 000 € (platba v hotovosti), viac info v RK.
V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis.
Podrobnosti radi poskytneme na tel. čísle +421 949 764 406, e-mail: chrensc@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
174 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra