Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj nádhernej vinice s murovaným viničným domom - Čajkov (008-13-DUJUa)

29 900 €
Interné ID: 008-13-DUJUa
Ulica: Čajkov
Obec: Čajkov
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

008-13-DUJUa
Ponúkame Vám na predaj nádhernú vinicu s murovaným, podpivničeným viničným domom na úpätí Južných svahov Štiavnických vrchov, v katastri obce Čajkov. Pozemok je orientovaný smerom na juh a je z neho nádherný výhľad na široké okolie. Jeho celková výmera je 2237 m². V katastrálnej mape je vedený ako vinica 1220 m², ostatná plocha (tvorí ju malá hôrka) 737 m² a trvalý trávnatý porast o výmere 280 m². Podložie vinohradu tvorí mäkký tuf, čiže sopečný popol. Na pozemku stojí viničný domček s pivnicou. Na prízemí sú 2 miestnosti (malá prešovňa) s chodbou a na poschodí nedokončené podkrovie. K vinici v jej hornej časti vedie asfaltová cesta, v poslednej časti kamenistá, prístupové cesty vedú aj k spodnej časti vinice. V susedstve, vo vrchnej časti vinice, kde sa nachádzajú viničné domy, je studňa s vodou (susedova). Podobne u spodného suseda je elektrina. Vinica má 4 rady viniča, pôvodne 400 koreňov rôznych odrôd a dva ovocné stromy.

Je to výborná kúpa ak si chcete vyčistiť hlavu od mestského ruchu a zažiť neuveriteľný kľud a pohodu v obkolesení flóry a fauny Štiavnických vrchov s výbornými podmienkami na zber lesných hríbov.

Cena 29 900 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Plocha pozemku:
2237 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra