Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Chata na úplnej samote v lese s vlastnou prístupovou cestou 039-13-MACHO

250 000 €
Interné ID: 039-13-MACHO
Obec: Chocholná-Velčice
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

039-13-MACHO
Video obhliadka OTVORTE LINK:

youtube.com/watch?v=CDaJVkbx8A8&t=9s
youtube.com/watch?v=03RYqOWywmQ

Chata v krásnom prostredí Biele Karpaty na úplnej samote, s vlastnou prístupovou cestou. Pre solventného záujemcu, ktorý ocení krásu prírody a samotu.

Atraktívna chata s bazénom, gulečníkom a stolným tenisom na veľmi peknom mieste s krásnym výhľadom úplne na samote nad obcou Chocholná Velčice, časť Kykula. V nadmorskej výške 600 m, v oblasti Bielych Karpát, 20 km od Trenčína na hraniciach s Českou republikou.
Vybavenie: kuchyňa (plynový sporák, el. trúba, chladnička, mraznička, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, kávovar), obývacia izba s BTV-SAT, krbom a s krásnym výhľadom, 2 podkrovná izba (2/4), kúpelňa se sprchovým kútom a WC, kúrenie na tuhé palivo, balkón, terasa. Na pozemku 4300 m2 sa nachádza studňa a žumpa. Prístupová cesta je celoročne upravovaná. Pozemok je slnečný oplotený s vlastnou prístupovou cestou. Možnosť dokúpiť priľahlé pozemky.

Vonkajší bazén priemer 3,6 m, solárna sprcha, zastrešené osvetlenie, vonkajšie posedenie so záhradným krbom a grilom, zastrešený a osvetlený altánok s posedením, osvetlený záhradný domček so stolným tenisom, trávnaté ihrisko. Ďalej na pozemku je aj pristavený karavan na ďalšie prípadné ubytovanie.
Cena 250 000 € dohoda Cena za meter 76€ Treba vidieť

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra