Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj domu s garážou v Šávoli- ZNÍŽENÁ CENA

0 €
Interné ID: 005-12-VETOa
Obec: Šávoľ
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID: 005-12-VETOa
Videoobhliadka na : https://youtu.be/XCpYtrKwv38 (vložte prosím link do prehlidača)
V príjemnej obci Šávoľ máme pre Vás exkluzívne na predaj rozostavaný dom na peknom pozemku. Dom má podlahovú plochu 296 m2 na dvoch podlažiach a pozemok, na ktorom sa nachádza má rozlohu 795 m2. Je postavený s kvalitného durisolu a ponúka priestor pre 5 izieb, 1 kuchyňu, a vedľajšie miestnosti. Na prízemí môže byť vytvorená veľká obývačka, pracovňa, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta a komora. Na 1.poschodí sa nachádzajú 3 izby z piatich, vhodné, ako spálne či hosťovské izby.
Strecha domu je sedlová s pozinkovaným plechom. Najväčšia miestnosť na prízemí, orientovaná do záhrady, je podpivničená. Pri dome je prípojka plynu bez merania. Elektrika a vodovod je na verejnej komunikácii v blízkosti pozemku s možnosťou napojenia sa. Kanalizácia v obci je naplánovaná, do doby realizácie, má byť odpad riešený vlastnou žumpou.
K domu patrí aj samostatne stojaca murovaná garáž, ktorá potrebuje čiastočnú renováciu /strecha bola zatečená/. Garáž je tiež podpivničená, pivnica je vhodná napr. na uskladnenie zeleniny, náradia alebo na iné účely..
Dvor okolo domu je veľmi priestranný a záhrada veľmi príjemná. Vysadené stromy dožičia príjemný chládok pri posedení vonku aj počas horúcich letných dní.
Pozemok sa nachádza vo veľmi pokojnej a peknej časti obce s príjemnými susedmi. Okolo je pekná príroda s možnosťou výletov. Prístup na pozemok je od vrchnej časti asfaltovej prístupovej cesty.
Obec Šávoľ má cca 550 obyvateľov. Je tu pošta, obecný úrad, potraviny, materská škola aj základná škola od 1. po 4. ročník.
V najbližšom meste Fiľakovo, ktoré je vzdialené 4 km je k dispozícii plná občianska vybavenosť - úrady, služby, supermarkety /Lidl, Billa, Tesco /, školy aj zdravotné zariadenia.
Okresným mestom je Lučenec, ktoré je od obce vzdialené 17 km.

Cena: Dohodou

Srdečne Vás pozývam na obhliadku. Termín obhliadky je možné si dohodnúť na uvedenom telefónnom čísle .
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovanim kúpy nehnuteľnosti .
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVíZIE ZA KOMPLETNý SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĹOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
296 m2
Plocha pozemku:
795 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra