Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj prevádzkového areálu - Zlaté Moravce (840-18-AFI)

0 €
Interné ID: 840-18-AFI
Ulica: Beňadická cesta
Obec: Zlaté Moravce
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj

Popis nehnuteľnosti

840-18-AFI
Ponúkame na predaj, aj na prenájom prevádzkový areál v Zlatých Moravciach.

Areál s celkovou rozlohou 12000 m2 poskytuje priestory pre väčšie podnikateľské zámery. Komplex budov so zastavanou plochou 8343 m2 zahŕňa administratívne priestory ,výrobné priestory, skladové priestory, množstvo presklených výstavných plôch ( 682m2 ) .
V areáli sa nachádzajú 4 samostatné budovy. Budova „A“ s celkovou zastavenou plochou 1251 m2 , rozloha showroomu je 394 m2. Súčasťou budovy „A“ je aj výrobno - servisná hala s rozlohou 857m2 ( slúžila ako autoservis a kovovýroba ohýbaných profilov a kovovýroba elektrických rozvádzačov ).Súčasťou je aj priemyselný lakovací box s plynovým výhrevom. Pod budovou „A“ sa nachádzajú aj podzemné priestory, podzemné garáže s podzemnou autoumyvárňou s celkovou rozlohou 512 m2. Samostatná dvojpodlažná budova „B“ ( pôdorys s rozmerom 287 m2 ) podlažie : výstavné priestory , 1. poschodie kancelárie.
V areáli sa nachádza aj samostatne stojaca budova“ C“ kovovo - hliníkovej konštrukcie určená na výrobné , a skladové účely , jej súčasťou je aj autoumyváreň. Zastavaná plocha tejto budovy je 295 m2. Cez celý areál vedie asfaltová komunikácia. Odstavné plochy sú vyložené zámkovou dlažbou. Kúrenie v budovách je plynové, plyn je zásobníkový .Pri vstupe do areálu po ľavej strane sa nachádza samostatný voľný nezastavaný pozemok o rozlohe 4890 m2 s možnosťou vlastného prístupu a oddelenia od areálu pre iné využitie či inú stavbu. Areál bol využívaný ako predajňa nových
a ojazdených áut. Areál bol vybudovaný
v r.2005 a momentálne je prenajatý - možnosť kúpy aj s nájomníkmi ako investícia s návratnosťou 7 rokov. K dispozícii je aj znalecký posudok.

Využitie: kamiónový park, výrobno - predajný komplex a podobne.

Výhody. areál má veľmi výhodnú polohu v blízkosti hlavnej cesty E58 a dvoch príjazdov z rýchlostnej cesty R1.

Cena v RK.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra