Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rekreačná chalupa Kolárovice, 351m2 094-13-PEMOa

73 500 €
Interné ID: 094-13-PEMOa
Obec: Kolárovice
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

094-13-PEMOa

V aktuálnej ponuke máme na predaj 2 izbovú chalupu, drevenicu v obci Kolárovice, časť Škoruby, okr. Bytča. Chalupa je z väčšej časti v pôvodnom stave, prerobená je strecha a podkrovie. Chalupa je postavená na betónovej platni, je vo svahu a tvorí ju obývacia miestnosť, kuchyňa s kachľovou pecou slúžiacou na varenie ako aj na vykúrenie chalupy, na poschodí veľká spálňová časť. Pod chalupou a vedľa nej sú vybudované 4 pivničné priestory, malá dielnička a suché WC. Je napojená na elektrinu a voda je riešená blízkou studničkou, kde sa dá do budúcna riešiť jej čerpanie priamo do chalupy. Príjazdová cesta je sčasti asfaltová a posledných cca 50m ju tvorí nespevnená poľná cestička. Parkovanie je verejné, prípadne po dohode s majiteľom je možnosť vybudovania dvoch parkovacích miest. Obec sa nachádza v malebnom a pokojnom prostredí cca 10 km od Bytče. Chalupa je ako stvorená na rekreačné účely, oddych, načerpanie energie či turistiku a hubárčenie.

Úžitková plocha : cca 120m2
Celková plocha pozemku : 351m2
Cena : 73500,-€

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
351 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra