Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRÍZEMNY 2-IZBOVÝ BYT ROŽNAVSKÁ - NA PREDAJ

64 000 €
Interné ID: 159-112-ANOE
Ulica: Rožňavská
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:159-112-ANOE
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj útulný a slnečný 2-izbový byt v Rimavskej Sobote na Rožňavskej ulici. Byt sa nachádza na prízemí štvorposchodového bytového domu, čím pocitovo vyvoláva dojem bývania v rodinnom dome a výhľad z okna na krásne upravenú zeleň a stromy tento pocit umocňuje. Tento prízemný byt je vynikajúcou voľbou aj pre starších, či nevládnych ľudí, ktorí určite privítajú bezbariérový vstup aj bývanie.
Byt je orientovaný na východnú stranu a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne a osobitnej toalety. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne. Byt je v pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi realizáciu prípadnej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Podlahy v izbách sú pokryté parketami, v kuchyni a na chodbe keramickou dlažbou. V byte je k dispozícii aj optický internet. Vchod je veľmi slušný, čistý a bezproblémový. Mesačné náklady na bývanie predstavujú 130€ mesačne/1 osobu. Tým, že sa byt nachádza na prízemí, poskytuje veľmi príjemný chládok v horúcom letnom období a v zimnom období Vám zaručia príjemnú teplotu liatinové radiátory s efektívnou výhrevnosťou. Parkovanie je zabezpečené priamo pred bytovým domom s dostatkom parkovacieho miesta. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, detské ihrisko, základná škola s materskou školou, nemocnica, autobusová aj vlaková stanica. Centrum mesta je vzdialené na 10 minút pešou chôdzou.
Cena 64 000€. Dohoda na cene je možná.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
49.31 m2
Úžitková plocha:
49.31 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
áno

Kontaktujte makléra