Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičný pozemok na výstavbu rekreačných chát

15 €/m2
Interné ID: 060-112-DAHEE
Obec: Háj
Okres: Turčianske Teplice
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky

Popis nehnuteľnosti

Na predaj pozemok v nádhernej lokalite Veľkej Fatry a v blízkosti kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Vhodný na výstavbu 8-10 rekreačných chát. Hranicu pozemku tvorí potok Žarnovica, ktorý je v 1.pásme ochrany bez možného zastavania 20m v okoli potoka. Je to ale výhodná časť v rámci projektu na oddych a rekreáciu ako celok. Plocha pozemku 25154m2. Cena 15 €/m2.
K dispozícii záujemcovi pri vážnom záujme : Projektová dokumentácia z r. 2010 a vyjadrenia ŠOP, SEE-D, Turvod, OÚŽP, OÚ Háj a GP z r.2013.Momentálne je pozemok zarastený náletovými drevinami. V susedstve sa nachádzajú 4 rekreačné chaty. Na pozemok je priamy vstup z asfaltovej cesty. Viac informácií u makléra RK BEMI na t.č. 0905499737, alebo mailom hegerova@realitybemi.sk.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
25154 m2

Kontaktujte makléra