Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2 DOMY NA 1 POZEMKU V KRÁSNOHORSKEJ DLHEJ LÚKE- NA PREDAJ

61 000 €
Interné ID: ID:004-12-SYNAE
Obec: Krásnohorská Dlhá Lúka
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:004-12-SYNAE
Exkluzívne Vám ponúkame 2 staršie rodinné domy na jednom pozemku v obci Krásnohorská dlhá lúka s výborným napojením sa na hlavnú cestu. Celková rozloha pozemku je 782m2. Na pozemok sú umožnené 2 prístupy. Celý pozemok je oplotený.
Dom 1: CHODBA, KUCHYŇA, 2 IZBY, KÚPEĽŇA Podlahová plocha 110m2
Dom je postavený z nepálených tehál, čo je v dnešnej dobe vyhľadávaným ekologickým stavebným prvkom. Strecha je pokrytá zánovnými pálenými škridlami, avšak krov si vyžaduje rekonštrukciu. Boli osadené aj nové odkvapové rúry. Podlahy v dome sú drevené v kombinácii s dlažbou. Z IS je k dispozícii len elektrika, ktorá je zavedená do domu. Voda je obecná, ale je potrebné ju zaviesť do domu, k dispozícii je aj dostatočne hlboká studňa na nádvorí s dostatkom vody.
Dom 2: LETNÁ KUCHYŇA, 2 IZBY, KÚPEĽŇA S VAŇOU, WC A UMÝVADLOM Podlahová plocha 55m2
Strecha je pokrytá už opotrebenou pálenou škridlou, vyžaduje sa výmena krytiny. Podlahy v dome sú pokryté laminátovou podlahou a keramickou dlažbou. Na dome sú osadené plastové okná, v dome je zavedená elektrika a voda, ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler, kúrenie v dome nie je.
Domy sú situované v tichom a pokojnom prostredí obce vzdialenej 5 minút autom od okresného mesta Rožňava. V obci sa nachádzajú potraviny, základná škola, materská škola a denný bar.
Nájdete tu niekoľko turistických zaujímavostí ako napr. Krásnohorská jaskyňa, Ranč Jovice, hrad Krásna Hôrka, kaštieľ Betliar, Gombasecká Jaskyňa a iné.
Nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek tiarch, s možnosťou financovania prostredníctvom úveru.
Cena: 61 000 €
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
782 m2
Úžitková plocha:
165 m2
Plocha pozemku:
782 m2
Zastavaná plocha:
165 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra