Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj štýlovej drevenice v Kolárovice (198-12-MACH)

100 000 €
Interné ID: 198-12-MACH
Obec: Kolárovice
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

(198-12-MACH)
Ponúkame Vám na predaj rázovitú drevenicu- chatu v obci Kolárovice, časť Čiakov. Drevenica je situovaná vo veľmi peknom prostredí chránenej krajinnej oblasti pohoria Javorníky, kúsok od hraníc s českou republikou. Drevenica má rozmery: 20,4 x 4,3m, zastavaná plocha: 99m2, obytná plocha 132m2, z toho prízemie 80m2, podkrovie 52m2. K domu je pristavený sklad na náradie (6,5m2) a veranda (4,5m2). Ak máte radi turistiku, tak toto prostredie Vám ponúka prekrásnu lokalitu: do 20km sú Suľovské skaly, nad drevenicou je pohorie Marznica, 20 km vzdialené lyžiarske stredisko Makov. Nádherný výhľad do okolia, príroda, čistý vzduch, kľud, pod oknami Vám pobehujú srnky a zajace.
Dispozičné riešenie:
Prízemná časť: veranda, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou, 2 spálne, samostatná veľká kúpeľňa s infra saunou, WC.
Podkrovná časť: priestor pre zriadenie dvoch samostatných izieb s balkónom.
Drevenica tu stojí už 100 rokov, prešla kompletnou rekonštrukciou pred niekoľkými rokmi, má murované základy, novo rekonštruovanú strechu, balkón. Zachovaný pôvodný štýl tzv. menších miestností s malými oknami, dáva drevenici nefalšovanú identitu pôvodného štýlu bývania. Voda je čerpaná zo studne s vrtom 17m, má silný prietok.
Drevenica je vhodná pre celoročné bývanie a predáva sa so zariadením, záhradnou technikou a výbavou dielne. Drevenica má prípojku na elektrické vedenie s meračmi na 230V/400V, samostatnú vŕtanú studňu na vodu s vodomerom a čerpadlom. Odpad je riešený do žumpy s použitím ekologických baktérií. Dažďová voda je odvádzaná do trativodu. Na pozemku je zriadený sprchový kút, a prípojka na polievanie záhrady, ohnisko, posed pred domom na grilovanie a odpočinok. Pozemok okolo drevenice je otvorený, menší 363m2, svažitý. Na sekanie trávy a grilovanie je ideálny.
Prístup k pozemku je po asfaltovej miestnej komunikácii a lesnej poľnej ceste. Parkovanie na lesnej ceste nad chatou, cca 20 m od drevenice. Ideálny je pohon na všetky 4 kolesá.
Náklady na bývanie sú cca 160 €/ mesačne.

Výhody: slnečný pozemok, prekrásne okolie určené na relax a oddych, turistiku, hubárčenie, štýlová drevenica, lokálne vykurovanie drevom

Cena: 100 000€.
V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis a je odsúhlasená majiteľom.
Pri rýchlom jednaní dohoda o cene možná.
podrobnosti radi poskytneme na tel. č. +421 949 764 406, e-mail: chrensc@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
197 m2
Plocha pozemku:
647 m2
Zastavaná plocha:
99 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra