Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelársky priestor v Lučenci na prenàjom

90 €/mesiac
Interné ID: 106-26-VETO
Ulica: T. G. Masaryka
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Popis nehnuteľnosti

ID:106-26-VETO3
Ponúkame Vám na prenájom komerčný priestor v Lučenci na ulici T. G. Masaryka. Priestor má podlahovú plochu 19,2 m2 a je po kompletnej rekonštrukcii. Nové stierky, podlahy, elektroinštalácia, svietidlá. V miestnosti je nútené vetranie a prirodzené aj umelé osvetlenie. Kúrenie je plynové -ústredné. Miestnosť je vhodná na zriadenie menšej kancelárie, alebo iný podnikateľský účel. V budove je dostupný optický internet.
V ponuke tu máme ďalšie miestnosti na prízemí, prvom a druhom poschodí budovy s podlahovou plochou 14, 17, 35, 43, 50, 66 a 108 m2. Niektoré z nich majú veľké plastové okná a umývadlo, v jednej sa nachádza aj kuchynská časť. Do každej miestnosti sa vchádza z chodby, okrem jednej, ktorá je priechodná z dvoch strán. Prenajímateľ je ochotný za symbolickú cenu zariadiť kanceláriu nábytkom podľa jeho možností. Na konci chodby sú zrekonštruované sociálne priestory - niekoľko oddelených toaliet s umývadlom. Do budovy sa vchádza priamo z hlavnej ulice alebo z dvora vzadu, kde je väčšie parkovisko. Budova bola zateplená v minulom roku.

Cena za nájom : 90 Eur s dph /mes. plus 39 Eur za energie (kúrenie, vodné a stočné)
Pred obsadením priestoru sa platí nájom s energiami za aktuálny mesiac a jeden depozit.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
19.2 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra