Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičný pozemok Bitarová, 2536m2 020-14-PEMOa

300 000 €
Interné ID: 020-14-PEMOa
Obec: Bitarová
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

020-14-PEMOa

V aktuálnej ponuke je na predaj pozemok - pre rodinné domy v obci Bitarová. Obec sa nachádza cca 7 minút jazdy od Žiliny. Pozemok sa nachádza v extraviláne obce, avšak v blízkosti už dochádza k výstavbe rodinných domov. Pozemok je mierne svahovitý, slnečný a prístup k nemu je zabezpečený predajom 1/4 podielu z prístupovej cesty. Všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina, kanalizácia) sa nachádzajú cca 50m od pozemku. Investícia vhodná aj na rozparcelovanie s možnosťou postavenia viacerých rodinných domov, alebo rozdelenia a rozpredania po jednotlivých stavebných pozemkoch do budúcna.
V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.
Rozmer : cca 29x88m
Plocha: pozemku 2536m2
Cena : 300 000 € plus možná dohoda

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2536 m2

Kontaktujte makléra