Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rekonštruovaný rodinný dom Višňové, 232m2 017-12-PEMOa

260 000 €
Interné ID: 017-12-PEMOa
Obec: Višňové
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

017-12-PEMOa

V obci Višňové v blízkosti mesta Žilina ponúkame na predaj pozemkom s postupne rekonštruovaným rodinným domom a parkoviskom. Všetko vystavané podľa projektu a dom disponuje všetkými inžinierskymi sieťami. Taktiež je k budúcemu domu už pridelené súpisné číslo a má zavedenú optickú internetová sieť. Pozemok má rozlohu 232m2 a poschodový rodinný dom bude mať celkovú obytnú plochou cca 145m2. Dom už bol vybavený plastovými oknami a dverami, má vybudovanú predprípravu na kúrenie, klimatizáciu, kamerový systém, elektrické žaluzie ako aj fínsku sauna. Ako strešná krytina bola použitá strešná fólia Fatrafol. Majiteľ dom postupne dokončuje, pričom odhadované náklady na dostavanie do obývateľnej formy činia cca 40-50.000,-€. K pozemku vedie asfaltová cesta. Bližšie info bude poskytnuté pri osobnom kontakte.
Cena : 260 000 €

V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis, poplatky, bezplatné spracovanie zmluvy spojenej s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, vklad na kataster zdarma v cene. Ponúkame aj bezplatné vybavenie výhodnejšieho hypotekárneho úveru či refinancovanie.
Pre bližšie informácie kontakt 0905 277 350, mores@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Plocha pozemku:
232 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra