Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ID: 057-14-DAHE Veľký pozemok na stavbu RD na Orave.

0 €
Interné ID: 057-14-DAHE
Obec: Malatiná
Okres: Dolný Kubín
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

ID: 057-14-DAHE

Ponúkam Vám na predaj veľký, slnečný pozemok s výhľadom na okolité hory s výmerou 3762 m2 na 2 parcelách. Ideály pozemok pre život aj oddych a chov domácich miláčikov.

Pozemok sa nachádza v zastavanom území v dedinke Malatiá 15km od Dolného Kubína. Na katastri je vedený ako TTP, ale v ÚP obce je určený na IBV. Z hornej časti pozemku je prenádherný výhľad na okolité hory a končiare západných Tatier.
Vstup na pozemok je priamo od asfaltovej cesty a z hornej časti je poľná cesta. Pozemok je svahovitý. Na ceste sú prípojky plynu, vody, aj elektriky. Prístup od cesty je orientovaný sever, dvor a celá záhrada sú orientované na juh, východ aj západ.
Cena je 41 Eur/m2 je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis ako aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.
Viac informácií u makléra v RK kedykoľvek na t.č. 0905499737

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3762 m2

Kontaktujte makléra