Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA Slnečný 3-izbový byt so zaskleným balkónom v Revúcej - NA PREDAJ

49 990 €
Interné ID: 117-113-ANO3
Obec: Revúca
Okres: Revúca
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:117-113-ANO3
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj krásny zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom na Bottovej ulici v Revúcej. Byt sa nachádza na prízemí štvorposchodového bytového domu, čím pocitovo vyvoláva dojem bývania v rodinnom dome a novo vybudovaný presklený balkón tento pocit umocňuje. V byte boli vykonané aj dispozičné úpravy, čím sa hneď pri vstupe do bytu vytvorila veľmi príjemná vzdušná a svetlá zóna, čím je celý byt veľmi optimistický, slnečný a priestranný. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne v tvare L, obývacej izby, detskej izby, spálne, kúpeľne a osobitnej toalety. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne. Byt je zrekonštruovaný, počas dispozičných úprav bola vybudovaná osobitná kúpeľňa, ktorá pozostáva z vane, pračky a umývadla (pračka nie je súčasťou predaja). Takisto je murované aj bytové jadro, ktoré bolo dispozične zmenšené v prospech kuchyne a tvorí ho len toaleta. V celom byte sú plastové okná s izolačným 3-sklom, čo zaručuje maximálne odhlučnenie a udržateľnú teplotu v byte. Na každom okne sú namontované sieťky proti hmyzu. Podlahy v izbách sú pokryté laminátovou podlahou. V kuchyni, na chodbe, v kúpeľni a toalete je keramická dlažba. Vchodové dvere sú bezpečnostné, interiérové dvere sú pôvodné, ale kvalitné drevené. V byte je k dispozícii aj optický internet. Vchod je veľmi slušný, čistý a bezproblémový. Tým, že sa byt nachádza na prízemí, poskytuje veľmi príjemný chládok v horúcom letnom období a v zimnom období Vám zaručí príjemnú teplotu trojpanelový radiátor v kuchyni, a liatinové radiátory s efektívnou výhrevnosťou. V tesnej blízkosti sa nachádzajú potraviny a detské ihrisko, kompletná občianska vybavenosť je na 10 minút pešou chôdzou. Maklér odporúča.
Cena 49 990 €
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
66.6 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
áno

Kontaktujte makléra