Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-IZB.BYT Kirejevská RIMAVSKÁ SOBOTA - PREDAJ / VÝMENA

63 000 €
Interné ID: 116-112-ANO3
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:116-112-ANO3
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj dvojizbový byt na Kirejevskej ulici v Rimavskej Sobote oproti plavárne. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, nachádza sa na 8. poschodí a dispozične pozostáva z chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a osobitnej toalety. K bytu prislúcha pivnica v suteréne. Bytové jadro je pôvodné, bol v nej však vybudovaný murovaný sprchový kút a obnovená sanita. Okná sú plastové, vchodové dvere sú bezpečnostné, v izbách sú laminátové podlahy, v kuchyni, na chodbe, v kúpeľni a WC keramická dlažba. Mesačné náklady predstavujú cca 121€/mesačne pre 1 osobu + energie. Orientácia bytu je severovýchod-juhozápad. Vchod je veľmi čistý a udržiavaný, susedia sú slušní a príjemní. Byt je celkovo veľmi teplý, nevyžaduje si prílišné vykurovanie. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, základné školy , stredná škola, materská škola, zdravotné stredisko, lekáreň, drogéria, pizzeria, a v tesnej blízkosti - oproti bytového domu sa nachádza krytá plaváreň, mestský park, futbalový i zimný štadión, kolkáreň aj tenisové kurty. Maklér odporúča.
Cena 63 000 € Možná výmena - ponúknite.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
53.42 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra