Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, REVÚCA - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

63 000 €
Interné ID: 110-113-ANO3
Obec: Revúca
Okres: Revúca
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:110-113-ANO3
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom na Ul. Fraňa Kráľa v Revúcej. Byt sa nachádza na 2. poschodí trojposchodového bytového domu a jeho úžitková plocha predstavuje 66,56 m2. K bytu prislúcha aj kumbál na medziposchodí. Byt je dispozične upravený, v centrálnej časti bytu je vybudované osobitné murované bytové jadro s novými rozvodmi elektriky, vody a odpadu. Kúpeľňu tvorí veľkorozmerný sprchový kút, skrinkový set s umývadlom a zrkadlom, a zmestí sa sem aj 60cm-vá pračka. Podhľady sú sadrokartónové s bodovým osvetlením. Dvere do kúpeľne sú posuvné. Toaleta je osobitne umiestnená v pôvodnej časti bytového jadra pri vchodových dverách. Toto jadro je tiež murované a boli v nej vymenené rozvody vody, kanalizácie a tiež elektriky, čím bol posilnený el. prúd aj v kuchynskej časti kvôli elektrickým spotrebičom. V byte sú osadené plastové okná so žalúziami, nad balkónom je osadená strieška, podlahy v izbách sú laminátové, vo zvyšnej časti bytu je keramická dlažba. V kuchyni je nová, atypická, na mieru vyrobená kuchynská linka so spomaľovacími piestami na dverách a zásuvkách, zabudovanými elektrospotrebičmi, a dostatkom úložného priestoru. V spálni a detskej izbe sa nachádza vstavaná šatníková skriňa. V byte sú osadené nové interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere so 6-bodovým uzamykaním. Byt je veľmi teplý, nevyžaduje si intenzívne vykurovanie, použitím jedného radiátora v byte dosiahnete dostatočnú, príjemnú teplotu.
Bytový dom bol taktiež rekonštruovaný, bola zateplená a upravená fasáda vrátane balkónov, vymenená strecha, stúpacie zariadenia a upravený interiér bytového domu. Parkovanie je umožnené priamo pred bytovým domom. Byt je veľmi optimistický a útulný, susedstvo je veľmi príjemné, okolie je pokojné a ponúka dostatok zelene.
Revúca, ako okresné mesto, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a je obklopené nádhernou prírodou.
Cena: 63 000€ Byt sa predáva s 2 vstavanými šatníkovými skriňami a elektrospotrebičmi zabudovanými v kuchynskej linke.

Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PROFESIONÁLNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
66.56 m2
Úžitková plocha:
66.56 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
áno

Kontaktujte makléra