Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Komerčný /prevádzkový priestor v Lučenci na prenájom

400 €/mesiac
Interné ID: 086-26-VETO
Ulica: Zlatá ulička
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Iné

Popis nehnuteľnosti

ID:086-26-VETO
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom pekný komerčný /prevádzkový priestor v Zlatej uličke v Lučenci. Podlahová plocha : 42 m2. Pozostáva z troch častí : veľká, z jednej strany presklená miestnosť s výhľadom na ulicu, toaleta s umývadlom a sklad. V hlavnej miestnosti je zavedená aj trojfázová elektrina. Kúrenie je plynové - radiátormi, kotol je spoločný pre budovu, v ktorej sa miestnosť nachádza. Voda je zavedená z mestských zdrojov. kanalizácia je mestská. Samotná miestnosť je pekne presvetlená, ale k dispozícii sú aj stropné svietidlá. Podlaha je keramická, okná sú plastové.
Priestor sa nachádza v priamom centre Lučenca na velmi známej a frekventovanej ulici. Je vhodná na rôzne komerčné účely - kancelárie, poisťovne - ale aj obchodné a prevádzkové účely.

Cena nájmu : 400 €/mesiac
Cena energii: 200 €/mes ( kúrenie, elektrina a voda)

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
42 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra