Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj 5 izbového rodinného domu s hospodárskou budovou - Pukanec - EXKLUZÍVNE 038-12-DUJU

89 900 €
Interné ID: 038-12-DUJU3
Ulica: Hrnčiarska
Obec: Pukanec
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

038-12-DUJU3
Ponúkame Vám EXKLUZÍVNE na predaj, zariadený 5 izbový rodinný dom s hospodárskou budovou v obci Pukanec, na Hrnčiarskej ulici. Podlahová plocha domu je 100 m2, zastavaná plocha je 126 m2, celková rozloha pozemku je 639 m2, s právom užívania susedného pozemku 578 m2, ktorý je vo vlastníctve obce (cez parcelu vedie kanalizácia). Pozemok je rovinatý, slnečný. Rodinný dom bol postavený v roku 1973. Dom bol postavený z kvádra, má rovnú strechu a dva vchody. Je v pôvodnom stave, podlaha je kombinácia dlažby, parkiet a betónu s PVC. Okná sú pôvodné, drevené v zachovalom stave.
Jeden vchod je od ulice do chodby, ktorá vedie do izby, kúpelne a ďalšej chodby so schodiskom, vstupom do dielne, kotolne a ku kuchyni a samostatnému WC. Druhý vchod je z dvora, vedie priamo do kuchyne. Na prízemí je samostatné WC a kúpelňa so sprchovým kútom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, sporákom, chladničkou, mikrovlnkou, pecou na varenie, jedálenským stolom a špajzou. Na poschodí sú 4 izby a kúpelňa so sprchovým kútom a WC. Vstup do pivnice je z dvora, vedľa vstupu do domu. Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo, centrálne, s rozvodom do radiátorov. V dome je obecná voda, elektrina, pred pozemkom plyn, odpad je vyvedený do kanalizácie.
Pri dome je hospodárska budova s ustajnením pre dobytok, kone, ošípané, s kompletným vybavením, medzi ktoré patrí elektrická dojačka, sečkáreň, šrotovník, skladovým priestorom. Na pozemku sú ďalšie prístrešky na ustajnenie koní, uskladnenie náradia, použiteľné aj ako prístrešok pre autá.
Prístupová cesta k pozemku je asfaltová.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, hospodárska budova a ustajnenie pre kone, dobytok, ošípané, dielňa, turistika, krb.

Pozrite si 3D virtuálnu obhliadku my.matterport.com/show/?m=N6FfE4mXaei

Cena 89 900 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
639 m2
Zastavaná plocha:
126 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra