Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU A DVOJGARÁŽOU V BAKTE - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

98 990 €
Interné ID: 103-12-ANO
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:103-12-ANO
VIDEO si viete pozrieť na: youtu.be/ADa-8R2QIeQ
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou a veľkou dvojgarážou v mestskej časti Rimavskej Soboty-Bakta, vzdialenej 8 min.autom od centra okresného mesta Rimavská Sobota. Rozloha celého pozemku je 958m2. Dom je postavený z pálených tehál a kvadier. Dom je po technickej stránke veľmi kvalitný, udržiavaný a úplne suchý. Pozostáva z 5 izieb, kuchyne, 1 kúpeľne s WC, 2 komôr a 1 veľkej vykurovanej dvojgaráže s elektrikou. Vedľa garáže na nádvorí je vyvedený aj vodovodný kohútik. Do garáže je umožnený prístup z dvora a tiež priamo z domu. Do tejto garáže sa zmestia 2 autá a 1 menší dopravný prostriedok. V minulosti slúžila ako profesionálna autodielňa, lakovňa a zváračská dielňa. Do podkrovia vedú betónové schody, v podkroví je možnosť vybudovať 3 plnohodnotné izby, nakoľko podlahu tvorí betónová platňa a svetlá výška je dostatočne vysoká. Z podkrovia je východ aj na balkón situovaný na ulicu. Na prízemí sa nachádza chodba, komora, kuchyňa, obývacia izba, vstup do garáže a schodisko. Na celom prízemí sú vymenené okná za plastové, vrátane schodiska. Na poschodí sa nachádza oddychová miestnosť, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, komora, detská izba a schodisko do podkrovia. Podlahy sú v celom dome betónové, pokryté PVC. Vykurovanie je ústredné s radiátormi cez plynový kotol alebo kotol na drevo. Kotly je možné prepínať podľa potreby. Ohrev vody je zabezpečený bojlerom, ktorý je napojený na oba kotly. Prípojka na obecnú vodu je bezprostredne pred domom, vedľa domu je vybudovaná aj vodovodná šachta z ktorej stačí zaviesť potrubia do domu. Kanalizácia je riešená žumpou. Na nádvorí sa nachádza aj studňa s betónovými skružami, v ktorej je vždy dostatok pitnej vody. Elektrické rozvody sú pôvodné, avšak medené 220/380V.
Dom je situovaný v pokojnej ulici m.č. Rimavská Sobota - Bakta (nie pri hlavnej ceste, ale v druhej ulici na smer Uzovská Panica), vzdialenej 8 min. autom od centra mesta Rimavská Sobota a ponúka dostatok voľného priestoru okolo samotného domu. Koniec záhrady je ohraničený potokom, za potokom sú pasienky a príjazdová cesta je asfaltovaná, málo frekventovaná a pravidelne udržiavaná. Zastávka MHD sa nachádza 5 min. od domu pešou chôdzou.
Cena 98 990 €
V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel.č.0944 202 205 alebo mailom ondrisova@realitybemi.sk
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
958 m2
Úžitková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
958 m2
Zastavaná plocha:
160 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra