Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU PRI CENTRE RIMAVSKEJ SOBOTY - NA PREDAJ

129 000 €
Interné ID: 099-12-ANO3
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:099-12-ANO3
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom so záhradou v blízkosti centra Rimavskej Soboty. Úžitková plocha domu je 184m2, plocha nádvoria je 92m2. K domu prislúcha aj krásna slnečná a rovinatá záhrada o rozlohe 205m2 s veľmi úrodnou pôdou (černozem), ovocnými stromami, kríkmi a vlastnou studňou, v ktorej je vždy dostatok vody. Táto záhrada sa však nachádza cca 10m od objektu domu - o jeden dom ďalej v tej istej ulici. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, jedálenského salónu, kuchyne, pracovne, spálne, detskej izby, kúpeľne s rohovou vaňou a s WC, a pomerne priestrannej komory so schodiskom vediacim na povalu.
Na dome prebehla čiastočná rekonštrukcia, v celom dome je nová vodoinštalácia, nová 3-fázová elektroinštalácia (okrem obývacej haly), samozrejme vrátane nových ističov a elektrickej skrinky, a v rámci inštalácie boli vytvorené 2 prípojky na 380V el. prúd. Zrekonštruovala sa celá kuchyňa, kúpeľňa vrátane sanity a technického vybavenia, boli osadené nové plastové okná na celom dome, boli položené laminátové podlahy (okrem jedálenskej haly).
Vykurovanie je riešené elektrickými konvektomatmi v kombinácii s krbovými kachľami v jedálenskej hale a spálni. Je tu však možnosť vybudovania krbových / črepových kachlí, krbov alebo kozubov do každej izby, nakoľko v každej izbe je umožnené napojiť tepelný zdroj na komín. Obvodové múry sú hrubé 60cm, dom si preto nevyžaduje zatepľovanie, dokonca zaručuje ekologické, dlho udržateľné teplo v dome a príjemný chládok v letných mesiacoch. Ohrev vody je zabezpečený el. bojlerom. Plyn v dome k dispozícii nie je, prípojka však na ulici je, takže je možné napojiť sa v prípade záujmu. Strecha je pôvodná, avšak krov aj latovanie sú vo veľmi dobrom stave. Fasáda domu je brizolitová. Interiér celého domu je suchý, nikde nie sú náznaky vlhkosti. Jedná sa o typ meštianskeho domu so všetkými atribútmi, ktoré k tomu patria. Stropy sú klembovité, interiérové dvere sú vysoké dvojkrídlové. Dom je čiastočne podpivničený, pivnicu tvoria 3 vybetónované priestory. Tento rodinný dom ponúka ideálne možnosti komfortného bývania v blízkosti centra mesta, no zároveň je vhodný aj na bývanie spojené s podnikaním rôzneho typu a je tiež vhodný pre všetky vekové skupiny.
Cena: 129 000 €. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PROFESIONÁLNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
481 m2
Úžitková plocha:
184 m2
Plocha pozemku:
481 m2
Zastavaná plocha:
297 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra