Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

TO - Rodinný dom Tovarníky 083-12-ROCH3E 3D obhliadka!

155 000 €
Interné ID: 083-12-ROCH3E
Ulica: Obrancov mieru
Obec: Tovarníky
Okres: Topoľčany
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

083-12-ROCH3E
3D obhliadka
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Tovarníky, Obrancov mieru. Táto obec zástavbou splynula s mestom Topoľčany a v minulosti tvorili jeden celok. Dom bol postavený v 60 rokoch a stojí na pozemku o rozlohe 829m2. Táto nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou.
Dispozícia domu je nasledovná:
- nadzemná pivnica je pod celým domom a obsahuje tri väčšie miestnosti, špajzu, sklad a chodbu.
- podlažie sa skladá z kuchyne, kúpeľne, samostatné WC, špajze, obývačky, spálne a detskej izby.
Na pozemku vedľa domu stojí ešte jedna budova, ktorú je možné po úpravách použiť na bývanie. Rodinný dom je pomerne priestranný. Podlahy v dome sú: parkety a dlažba. Steny: omietky. Okná sú plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, umývadlo. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Konštrukcia objektu: tehla+ kvádra. Kúrenie: plynové centrálne (nové rozvody + radiátory) a na ohrev vody slúži Quadriga. Rodinný dom disponuje rovnou strechou, ktorá prešla rekonštrukciou pred 7 rokmi - Fatrafol + polystyrén. K domu vedie asfaltová prístupová cesta. Dom je celý podpivničený, ale nie je to pod úrovňou pozemku. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, studňa a žumpa, ale dom je napojený na obecnú kanalizáciu. Výhody nehnuteľnosti: slnečný pozemok, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, bazén, altánok. Cena 155.000,- eur . V prípade ak sa Vám nami ponúkaná nehnuteľnosť páči, tak si dohodnite termín obhliadky na dolu uvedenom tel. čísle. Prostredníctvom nášho centra Vám odporučíme najvýhodnejšie financovanie na kúpu danej nehnuteľnosti a poskytneme Vám kompletný právny servis. Cena je konečná bez žiadnych skrytých poplatkov a odsúhlasená majiteľkou domu.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
829 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra