Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pekný 2,5izbový byt na Tatranskej ulici ID:166-112-BIDZ

120 000 €
Interné ID: 166-112-BIDZ
Ulica: Ružomberok
Obec: Ružomberok
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

112-112-BIDZ
Túžite po peknom slnečnom byte v tichej lokalite? Práve jeden mám pre Vás pripravený k predaju. 2,5 izbový byt o rozlohe 58,3m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí, na Tatranskej ulici a prešiel kompletnou rekonštrukciou.
K dispozícii je vkusne a kompletne zariadená kuchyňa /el. sporák, mikrovlnka, kanvica. ľadnička s mrazničkou, umývačka riadu/. Priestranná obývacia izba s rohovým gaučom s výstupom na pre sklený balkón s výhľadom do záhrady. Spálňa s manželskou posteľou a skriňou s veľkým úložným priestorom . V byte nájdete aj miestnosť ktorú môžete využiť na šatník, komoru, pracovňu alebo miestnosť na uskladnenie vecí, ktoré potrebujete ku každodennému životu. TV sa nachádza ako v obývačke tak aj v spálni. Vysoko rýchlostný internet umožňuje prácu z domu. Kočiar alebo sánky odložíte do pivnice a auto bezproblémovo zaparkujete pred alebo vedľa bytovky.
Veľkou výhodou je záhrada za obytným domom, ktorú má majiteľ v prenájme za malý ročný poplatok. Detské ihrisko, trampolínu , pestovanie voňavých byliniek alebo vytvorenie priestoru pre svojho domáceho miláčika, gril s kotlíkom na príjemné posedenie s priateľmi môžete vytvoriť práve tam.
Zaujala vás táto ponuka? Neváhajte a kontaktujte ma rada Vám zodpoviem Vaše otázky a predstavím Vám byt pri osobnej obhliadke.

Nezabudnite si pozrieť krátke video skutočného stavu nehnuteľnosti: youtu.be/Qp-FI0bTfLw

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
58.3 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra