Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM AJ SO ZARIADENÍM v Rim.Sobote- EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

54 900 €
Interné ID: 094-112-ANO3
Ulica: Školská
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:094-112-ANO3
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt s balkónom na Ul. Školskej v Rimavskej Sobote. Úžitková plocha bytu je 55,99 m², nachádza sa na 1. poschodí 2 poschodovej bytovky a pozostáva z kuchyne, chodby, 2 izieb, kúpeľne, WC a balkónu. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, bolo vybudované bytové jadro zo sádrokartónovej konštrukcie s osobitným WC, nová sanita, v kúpeľni nové obklady a dlažba, v obývacej izbe bola vytvorená bunka na spanie so zníženým sádrokartónovým stropom a bodovým osvetlením. Boli osadené nové bezpečnostné vchodové dvere. Podlahy v izbách sú pokryté parketami, v kuchyni a na chodbe laminátovou podlahou, v kúpeľni, WC a na balkóne keramickou dlažbou. V byte je k dispozícii aj prípojka na plyn. Byt je veľmi teplý. Mesačné náklady sú cca 120€/mesiac pre 1 osobu. Bytový dom bol rekonštruovaný, bola upravená a zateplená fasáda, vybudovaná nová sedlová strecha, osadené plastové okná vrátane medziposchodí, plastové vchodové dvere do bytového domu a bol upravený interiér bytového domu.
Priamo pred bytovým domom sa nachádza detské ihrisko, bezprostredne vedľa bytového domu večierka, v blízkosti mäsokombinát Tauris, supermarket Billa, cyklotrasa vediaca do rekreačnej oblasti Kurinec, a centrum mesta je vzdialené na 10 min. pešou chôdzou. Súčasťou predaja je aj nábytok zobrazený na fotkách.
Cena: 54 900 € Dohoda možná.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
55.99 m2
Úžitková plocha:
55.99 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
áno

Kontaktujte makléra