Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izbový byt v Rimavskej Sobote - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

75 000 €
Interné ID: 092-112-ANO3
Obec: Rimavská Sobota
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:092-112-ANO3
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt na Ul. Rožňavskej. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo štyroch s moderným digitálnym výťahom, a jeho úžitková plocha predstavuje 55,29 m2. K bytu prislúcha aj pivnica o rozmere 3m2, situovaná v suteréne bytového domu. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, v byte sú nové elektrické rozvody, nové vodovodné a odpadové potrubia, murované bytové jadro so sprchovým kútom, umývadlom a WC, plastové okná so žalúziami a sieťkami, laminátové podlahy, nové interiérové a bezpečnostné vchodové dvere.
Bytový dom bol taktiež rekonštruovaný, bola zateplená a upravená fasáda, vymenená strecha, stúpacie zariadenia a upravený interiér bytového domu. Parkovanie je umožnené priamo pred bytovým domom. Byt je veľmi optimistický a útulný. Bytový dom je situovaný na kraji sídliska s dostatkom zelene, okolie je veľmi pekné a pokojné, v blízkosti sa nachádza detské ihrisko, potraviny, základná škola, materská škola, autobusová a železničná stanica, nemocnica. Centrum mesta je vzdialené na 8 min. pešou chôdzou.
Cena: 75 000 €
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PROFESIONÁLNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
55.29 m2
Úžitková plocha:
55.29 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
áno

Kontaktujte makléra