Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom v Rožňave -PREDAJ

72 900 €
Interné ID: 033-12-DERU3
Ulica: Kúpelná
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:033-12-DERU3
VIDEO OBHLIADKU SI VIETE POZRIEŤ NA: youtu.be/ujR8ZGfKu2k ALEBO NA: realitybemi.sk
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj rodinný dom v Rožňave. Dom je postavený z tehál. Na prízemí sa nachádzajú 2 izby, priestranná kuchyňa, kúpeľňa a pivnica. Na poschodí sa nachádzajú 2 útulné izby s balkónom s výhľadom na nádvorie. K domu prislúcha veľká záhrada o výmere 899 m2. Dom sa dá využiť na dvojgeneračné bývanie, keďže k domu prislúcha ešte ďalšia časť s osobitným vchodom, kde sa nachádza 1 izba a kúpeľňa. V celom dome sú parketové podlahy, okná sú pôvodné. Pod domom sa nachádza aj garáž.
Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo, s možnosťou zavedenia plynu, prípojka je pred domom. V izbe sú k dispozícii i črepové kachle. Z inžinierskych sietí je k dispozícii elektrika 380W, dom má vlastnú studňu.
Cena domu je 72900Eur.
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Kontakt:
0948019380
ruszoova@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
629 m2
Plocha pozemku:
899 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra