Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nové komerčné priestory v centre Lučenca na prenájom

396 €/mesiac
Interné ID: 042-26-VETO3
Ulica: T. G. Masaryka
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Popis nehnuteľnosti

ID:042-26-VETO3
Ponúkame Vám na prenájom kancelársky a prevádzkový priestory na ulici T.G.Masaryka.v Lučenci. Priestor má 66,30 m2, nachádza sa na 1. poschodí budovy a prešla kompletnou rekonštrukciou- zateplenie, nové stierky, laminátové podlahy, svietidlá. V miestnosti je zavedená elektrina a ústredné kúrenie na plyn. Osvetlenie miestnosti je jednak z prirodzených, ale aj z umelých zdrojov. Miestnosť sa dá predeliť aj na menšie časti provizórnymi priečkami. Je využiteľná na rôzne komerčné a prevádzkové účely. Kanceláriu firmy, poisťovne, školiace stredisko, jazyková škola, výstavný priestor, galéria, obchodný priestor. Vchod do miestnosti je umožnený z dvoch strán z priestrannej chodby. Vedľa predmetnej miestnosti je aj ďalšia s priamym vchodom o veľkosti 17,5 m2, ktorá sa dá k nej zvlášť prenajať. Kompletná rekonštrukcia sa týka aj sociálnych priestorov, k dispozícii je niekoľko oddelených toaliet s umývadlom. V budove je dostupný optický internet. Prenajímateľ je ochotný za symbolickú cenu zariadiť kanceláriu nábytkom podľa jeho možností.
V ponuke na prenájom sú tu ďalšie miestnosti na prízemí, 1. a 2. poschodí s podlahovou plochou 15 m2, 17, 19, 35, 43 a 108 m2, rôznym vybavením, nájdete ich v mojich ponukách.
Do budovy sa vchádza z hlavnej ulice, alebo z parkoviska za budovou. Vonkajšie zateplenie budovy prebehlo v minulom roku.

Cena nájmu: 396, Eur s dph/ mes.
Elektrina, plyn a voda : 153, Eur/ mes paušálne
1 nájom vrátane energii a jeden depozit sa platí vopred .

Budete medzi prvými, ktorí si tu nájdu svoju novú kanceláriu / miesto podnikania a príďte na jej obhliadku už teraz!
Termín obhliadky je možné si dohodnúť na uvedenom tel.čísle, alebo cez mail.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
66.3 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra