Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izbový zrekonštruovaný byt s bakónom - NA PREDAJ

62 900 €
Interné ID: 003-112-DERU
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

ID:003-112-DERU 3D OBHLIADKA NA: my.matterport.com/show/?m=XL7P7Pa52zY
Predávame krásny 2 izbový byt v Rožňave s rozlohou 54 m štvorcových. K bytu prislúcha i balkón. Byt je komplet zrekonštruovaný, s plastovými oknami, plávajúcimi podlahami .Byt je útulný, s príjemným výhľadom z balkóna. Nachádza sa na 4. poschodí 7 poschodového paneláku. Byt je družstevný, ešte nie je odkúpený do osobného vlastníctva, ale nový majiteľ bytu ho môže po kúpe hneď odkúpiť, pretože na odkúpenie treba zaplatiť veľmi nízku alikvotnú čiastku. Možnosť ho odkúpiť ako investičný. Pri platbe v hotovosti je možná dohoda.Príjemní susedia, blízko nemocnice, školy a kompletná občianska vybavenosť.
Cena je 62900 Eur.
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE Provízie ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENE MAJITEĽOM.

Kontakt:
0948019380
ruszoova@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
družstevné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
54 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra