Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Slnečný pozemok Krtovce, 4622 m2, pokojná lokalita

72 000 €
Interné ID: 012-14-ANP
Obec: Krtovce
Okres: Topoľčany
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

012-14-ANP
Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Krtovce. Celková výmera pozemku je 4622m2, dĺžka cca 196m, šírka cca 23,7m. Pozemok sa skladá z dvoch parciel usporiadaných za sebou, predáva sa ako jeden celok.
Prvá parcela má plochu 1166m2 a dĺžku cca 49m, je stavebným pozemkom, s prístupom z asfaltovej cesty. Nachádza sa pri ňom elektrická prípojka i prípojka vody.
Druhá parcela má výmeru 3456m2, dĺžka 147m, šírka 23,7m, jej prípadným ďalším rozparcelovaním, môžu vzniknúť pozemky pre cca 6 rodinných domov. Hoci v súčasnosti patrí táto časť pozemku do extravilánu obce, stavebné povolenie pre výstavbu jednotlivých rodinných domov je jednoducho získateľné. Obec podporuje výstavbu nových rodinných domov v Krtovciach.
Celý pozemok je slnečný, rovinatý, nachádza sa v málo zastavanej časti obce Krtovce, je z neho krásny výhľad na pohorie Považský Inovec. Okolie poskytuje možnosti pre turistiku i rybolov - Krtovská vodná nádrž. Obec Krtovce je vzdialená 14km od Topoĺčian, 20km od Piešťan a 27km od Hlohovca. Cena 72 000 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám odporučíme najvýhodnejší úver na kúpu nehnuteľnosti.
Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
4622 m2
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
nie

Kontaktujte makléra