Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Chata na Prednej hore vedľa wellnesu - NA PREDAJ

83 000 €
Interné ID: 031-13-DERU
Ulica: Predná Hora
Obec: Muráň
Okres: Revúca
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

031-13-DERU VIDEO OBHLIADKU SI VIETE POZRIEŤ NA: https://youtu.be/5hcRRNBGHSI
Vo výhradnom zastúpení majiteľa a len u nás Vám ponúkame na predaj kompletne zariadenú poschodovú chatu v nádhernom prostredí, 200 m vzdialenú od rekreačného areálu Predná hora .
Chata sa nachádza v pokojnej chatovej oblasti obklopenej prekrásnou prírodou. Chata je vhodná aj na rekreáciu, ale i na podnikanie v oblasti turizmu, nakoľko je prispôsobená na ubytovanie s kapacitou pre 8 osôb.
Na prízemí sa nachádza kuchynka spoločenská miestnosť, 1 izba a kúpeľňa s vaňou a toaletou. V kuchynke je možnosť využitia piecky na tuhé palivo a tiež plynového sporáku.
Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 2 miestnosti s možnosťou spania pre štyri osoby. K chate prislúcha i garáž, ktorá sa nachádza priamo pod chatou.Táto chatka pozostáva vlastne z troch podlaží. V chate je k dispozícii elektrina 220/380V, voda je čerpaná z prameňa a ohrievaná kotlom na tuhé palivo. Vykurovanie je riešené ústredným kúrením na tuhé palivo. Kanalizácia je riešená septikom s prepadom.
V okolí chaty sa nachádza známe Sysľovisko, Muránsky hrad, dedinka Šumiac a tiež známe stredisko Telgárt.
Cena tejto chaty je 83 000 €.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÉ SLUŽBY A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Kontaktovanie:0948019380 ruszoova@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
49 m2
Balkón:
áno
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra