Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PONUKA: Predaj pozemku v Lietava(122-14-MACHa)

84 000 €
Interné ID: 123-14-MACHa
Obec: Lietava
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Popis nehnuteľnosti

(122-14-MACHa)
Ponúkame Vám na predaj pekný, investičný pozemok v katastri Lietava. Pozemok je situovaný v strede obce s krásnym výhľadom na hrad Lietava. Poloha pozemku umožňuje výbornú lokalitu obce Lietava v novo-obývanej a zastavanej časti obce. Plocha pozemku: 1254m2, dĺžka 87m, šírka 14,4m. Pozemok je v miernom sklone, málo členitý s trávnatým porastom. Elektrina sprístupnená od vedľajšej komunikácie, stĺpové vedenie( asi 85-90 m). Odporúča sa vŕtaná studňa aj žumpa na odpad. Pozemok je pekný, slnečný, s dobrým prístupom po asfaltovej ceste, neskôr poľná cesta cca 50 m.
Pozemok je vedený ako trvalý trávnatý porast mimo zastavaného územia obce, hneď vedľa IBV RD.(individuálna bytová výstavba).
Výhľadovo zmena funkčného využitia pozemku pre stavebné účely je možná len schválením doplnku územného plánu. Nevylučuje sa pozemok použiť na stavebné účely po dohode s vedením obce.

Cena pozemku je : 84 000 €.
V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis a je odsúhlasená majiteľom.
Pozemok Vám radi predstavíme osobne na obhliadke. tel. č. : +421 949 764 406, chrensc@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1254 m2

Kontaktujte makléra