Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, pozemky, obec Paština Závada, Žilina (066-14-BOC)

0 €
Interné ID: 066-14-BOC
Ulica: Paština Závada
Obec: Paština Závada
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Popis nehnuteľnosti

066-14-BOC
Ponúkame na predaj slnečné pozemky v obci Paština Závada, katastrálne územie Paština Závada. Plocha pozemkov je celková 58 184m2. Ide o súbor 15 parciel, ktoré sú klasifikované ako TTP, OP. V prípade dohody s pani majiteľkou ich vieme predať aj jednotlivo.
Využitie pozemku je ideálne na:
- prenosná maringotka, karaván
- výsev poľnohospodárskych produktov, alebo sad ovocných stromčekov
- výcvik psov
- chov dobytka
- pastva oviec, prípadne časom aj koliba
- ako investícia do budúcnosti
Pozemky sa predávajú ako investičné pozemky, nachádzajú sa mimo zastavaného územia obce pod hradom Hričov, približne 500 až 900 m s krásnym výhľadom na okolitú krajinu. Ďalšie pozemky sú situované od územia obce približne 1000 až 1800 m. Prístup k nim z miestnej asfaltovej komunikácie, ďalej po poľnej ceste, vedúcej priamo k pozemkom.

Obec leží na západnom okraji Žilinskej kotliny v údolí Závadského potoka. Je situovaná v Súľovských vrchoch, ktorú obkolesujú severne Súľovské skaly a vytvárajú jedinečnú siluetu Hričovskému hradu. Je vzdialená od mesta Žilina 17 km a od mesta Bytča 7 km.
Časť obce Paština Závada sa nachádza v Chránenom krajinnom území Strážovské vrchy, nachádza sa tu aj Chránené vtáčie územie, okolie obce vytvára pekná a miestami panenská príroda a k atraktivite pozemkov prispieva nádherný výhľad na Martinské hole, na Malú Fatru a na pohorie Javorníky pri jeho západe .
V obci vyviera vzácny jodovosiričitý prameň liečivej vody, vhodný na podporu trávenia, ktorého voda je pre svoje vzácne uzdravovacie schopnosti vyhľadávaná v širokom okolí. Je tu možnosť si oddýchnuť ako turista, alebo cyklista v oddychovej zóne prameňa.
Na okraji obce, smerom severne na Súľovské skaly sa nachádza jedna z najmladších a najvyhľadávanejších lezeckých oblasti na Slovensku. Je tu tiež známa cyklotrasa a v minulosti sa tu konali majstrovstvá v terénnych pretekoch na motocykloch.

Výhody: Slnečné pozemky, výborná poloha, blízkosť hradu Hričov, nádherná kotlina obklopená zeleňou, ideálne pre včelárov, poľovníkov, lesníkov, poľnohospodárov...

Cena: TTP 9€/m2
OP 11€/m2

Dohoda možná pri rýchlom jednaní odkúpenia pozemkov ako celku, tak aj jednotlivých parciel.
Obhliadku Vám radi sprostredkujeme na tel.čísle: +421 949 764 406, chrensc@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Kontaktujte makléra