Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom vhodný aj na chatu v Brdárke - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

28 500 €
Interné ID: 024-12-DERU
Ulica: Brdárka
Obec: Brdárka
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:024-12-DERUE

VIDEO OBHLIADKA NA: youtu.be/f2LD0CqNQdIID:
Exkluzívne Vám ponúkame rodinný dom s možnosťou využitia na chatu v obci Brdárka. Brdárka sa nachádza v Slovenskom rudohorí vo výške 555 m n.m. na južnom úbočí hory Veľký Radzim. V obci vyvierajú viaceré pramene kvalitnej pitnej vody, a presne v tejto obci sa nachádza naša nehnuteľnosť. Zastavaná plocha celého domu je 368 m2, s nádvorím veľkosti 53 m2.
Dom je rozdelený na dve časti so samostatnými dvomi vchodmi do domu. Predáva sa časť domu, kde v prízemnej časti sa nachádza kuchynka s kúpeľňou a na poschodí sa nachádza predizba a 2 izby. Dom je v pôvodnom stave. Z inžinierskych sietí je tu vodovod a elektrina. Kúrenie je riešené črepovými kachľami. Už dlhší čas je neobývaný. Majiteľ druhej časti domu využíva dom minimálne, len na uskladňovanie vecí a na rekreáciu, je slušný a nekonfliktný.
Cena tohto domu je 28500Eur.
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Kontakt:
0948019380
ruszoova@realitybemi.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
53 m2
Plocha pozemku:
368 m2
Zastavaná plocha:
368 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra