Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ID: 075-13-BIDZ3 Prekrásny penzión v Liptovskom Jáne na predaj

1 130 000 €
Interné ID: 075-13-BIDZ3
Ulica: Jánska dolina
Obec: Liptovský Ján
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj

Popis nehnuteľnosti

ID: 075-13-BIDZ3
Penzión Limba je útulný penzión, situovaný v srdci Nízkych Tatier v jednej z najkrajších a najznámejších slovenských dolín - Jánskej doline.
Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2016 a ponúkla nadštandardné vybavenie celého penziónu od plne zariadenej nerezovej kuchyne , priestrannej jedálne s barom, recepciou, spoločenskými miestnosťami, sociálnymi zariadeniami , kotolňou a pivnicami.
Ponúka komfortné ubytovanie v dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových, útulne zariadených izbách s kapacitou 65 lôžok.
Každá izba je vybavená manželskou posteľou, televízorom so satelitným príjmom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou. Niektoré izby sú navyše vybavené balkónom. Vo všetkých priestoroch penziónu je zabezpečené WiFi pripojenie na internet.
V exteriéri si posedíte okolo ohniska a opečiete dobroty na ohni. Na úschovu lyží a bicyklov je k dispozícii na to určená miestnosť. Vaše autá si zaparkujete priamo na parkovisku pri penzióne.

Kúrenie - pevné palivo, elektrika
Vodovod - obecný,
Kanalizácia - obecná
Okná a dvere -plastové
Podlahy - koberce + dlažba
Parkovanie - priamo pri penzióne
Zabehnutý penzión je využívaný na rodinné celoročné dovolenky, lyžiarske zájazdy ako aj školy v prírode.
Cena 1130 000 eur je schválená majiteľom a zahŕňa kompletný právny servis, hypotekárne poradenstvo ako aj všetky poplatky spojené s prevodom Nehnuteľnosti
Nezabudnite si pozrieť pripravenú 3D prezentáciu a nasajte atmosféru ktorú tento krásny penzión ponúka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený

Kontaktujte makléra