Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - stavebný pozemok v obci Oponice - ID - 030-14-ERSE

0 €
Interné ID: 030-14-ERSE
Obec: Oponice
Okres: Topoľčany
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

ID 030-14-ERSE
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Oponice. Pozemok sa nachádza na hlavnom ťahu na smere Topoľčany a Nitra. Možnosť kúpiť výmeru od 700m2 do 1400m2. Pri kúpe celého pozemku t. j. 1400m2 je možnosť rozdeliť pozemky na dva, pričom každý bude mať svoj vchod a prístup na pozemok samostatne. Na pozemku sa nachádzajú všetky IS (elektrika, voda, plyn, kanalizácia).
Pozemok je vhodný na výstavbu jedného , prípadne viacerých rodinných domov. Tým, že sa pozemok nachádza v centre obce je možnosť využiť pozemok komerčne (výstavbu reštaurácie, predajne, ubytovne ,penziónu).
Obec Oponice sa nachádza medzi krajským mestom Nitra (cca 23 km) a okresným mestom Topoľčany (cca 13km).

Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti. Odporúčam vidieť...

Cena: dohodou


NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ ÚVERU.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1400 m2

Kontaktujte makléra