Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

029-14-LUVU Pozemok v pešej dostupnosti slnečných jazier

199 900 €
Interné ID: 029-14-LUVU
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

029-14-LUVU
Ponúkame Vám na predaj pozemok v Senci s rozlohu 971 m². Dĺžka pozemku 76 m x šírka pozemku 13 m.

Pozemok sa nachádza v dobre dostupnej lokalite oproti slnečným jazerám. Pešou chôdzou 5 - 10 minút cesty priamo na Slnečné jazerá, železničnú stanicu, autobusovú stanicu.

Na pozemku sa nachádza starý rodinný dom, ktorý je určený na zbúranie. Nachádza sa tu tiež studňa a všetky inžinierske siete.

V prípade záujmu je možné vysporiadať si ďalší pozemok, ktorý je pokračovaním daného pozemku a je na LV vedený ako parcela "E", ktorá predstavuje dĺžku pozemku o ďaľších 60 m viac. Teda pozemky spolu v dĺžke 136 m a rozlohou 1700 m2. Momentálne je pozemok/záhrada neudržiavaná.

V okolí sú rodinné domy a kompletná občianska vybavenosť.
V blízkosti je aj Hlboké jazero tzv. Guláška, kde môžte v lete zrelaxovať na vodnom skútri, windsurfingu, potápaním alebo len pobytom na pláži. V zime je možné jazero využiť na zimné športy.

Cena 199 900 €.
V prípade záujmu o bližšie informácie a obhliadku nás neváhajte kontaktovať.
V prípade záujmu vám radi pomôžeme s vybavením hypotéky na financovanie kúpy nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
972 m2

Kontaktujte makléra