Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rekreačné stredisko Chata na predaj 032-18-MACHO

550 000 €
Interné ID: 032-18-MACHO
Obec: Hubina
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj

Popis nehnuteľnosti

032-18-MACHO videoobhliadka na vyžiadanie

Máme pre Vás na predaj Rekreačné zariadenie v obci Moravany nad Váhom. Objekt sa nachádza v krásnej prírode
Zariadenie má kapacitu ubytovania až 200 osôb. V súčasnej dobe sa využíva hlavne v letných mesiacoch na letné a turistické tábory. Ubytovanie v 6-miestnych chatkách a 6 až 8-miestnych bungalovoch. Celý areál je bezpečne oplotený a osvetlený.
V zariadení sa nachádza :
Hlavná budova je podpivničená (po kompletnej rekonštrukcii- zateplená, nové plastové okná, nová strecha), v suteréne sa nachádza technická miestnosť s kotlami na ohrev teplej vody a na kúrenie v zimných mesiacoch, na prízemí je samostatný 2-izbový byt, spoločenská miestnosť s barom, veľká jedáleň s kompletne vybavenou kuchyňou so skladovými priestormi, sklady, na poschodí je osem 3-lôžkových izieb na ubytovanie so spoločnými sprchami a WC na chodbe
Spoločné umyvárky Sprchy pánske a dámske toalety slúžiace hlavne v lete pre chatky.

Chatky 20 ks, Jedáleň, spoločenská budova na hry a rôzne aktivity. Zdravotné zariadenie, s priestorom pre lekára a zdravotnú sestru.

Ubytovanie v lete je s kapacitou 250 lôžok (20 chatiek po 6 lôžok, ubytovňa: 4 vchody po 28 lôžok, hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb).

Ubytovanie v zime je s kapacitou 24 - 29 lôžok (hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb, prístelky: do 5 izieb po jednej prístelke).
V areáli sa nachádza Rekreačný bazén 25m, vyhrievaný slnečnými konektormi. Biliard Ping - pong, stolný futbal. Amfiteáter.

Na relax slúži sauna s kapacitou 12 miest s možnosťou výbehu von, bar s kapacitou 28 osôb, a solárium

Milovníci turistiky si nájdu tiež vhodné miesta ako sú hrad Tematín, Lyžiarske stredisko Bezovec vzdialené 15km poprípade Kúpeľné mesto Piešťany.

Rekreačné zariadenie je vhodné pre školy v prírode, detské letné tábory, zimné sústredenia a spoločenské akcie ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné akcie a pod.
NA CENE SA DÁ DOHODNÚŤ

Bližšie informácie o dome Vám rada poskytnem osobne pri obhliadke alebo telefonicky. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený

Kontaktujte makléra