Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ubytovacie zariadenie 35-60 lôžok + pohostinstvo 250 miest + kancelárie - Kozárovce (081-18-NASa)

0 €
Interné ID: 081-18-NASa
Ulica: Mlynská
Obec: Kozárovce
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny

Popis nehnuteľnosti

081-18-NASa
Ponúkame Vám na predaj tri budovy na veľkom pozemku v centrálnej ale tichej časti obce Kozárovce pri potoku. Celková plocha: úžitková cca 1020m2, zastavaná cca 40m2, plocha pozemku 1650m2.
1. Pohostinstvo - krytá terasa, zastavaná plocha 480 m2, po kompletnej rekonštrukcii v roku 2010, s kapacitou až 250 miest vrátane veľkej prekrytej terasy.
2. Budova ubytovacieho zariadenia - penzión, zastavaná plocha 212 m2. Na prízemí sa nachádzajú technické a skladové priestory, dielňa. Na poschodí je ubytovacia časť s kapacitou 35 až 60 lôžok, na chodbe sú spoločné sociálne zariadenia – toalety, umývadla a sprchy a kuchyňa.
3. Viacúčelová stavba, plocha 82 m2, bola postavená v roku 2019. Momentálne je využívaná ako kancelárie.
Stav objektov: kompletná rekonštrukcia, ktorá postupne prebehala od roku 2004. Budovy sú zateplene. Vykurovanie - ústredné na plynový kotol, v pohostinstve zmiešane - sú tam aj kachle. Septik na pozemku. Na pozemku sa nachádzajú parkovacie miesta pre 10 áut, možnosť parkovania pri ceste. Zabezpečenie kamerovým systémom. Asfaltová prístupová cesta.
Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo po telefónu 0950 103 136

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Naše hypotekárne centrum Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
1020 m2
Balkón:
nie
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie

Kontaktujte makléra