We use cookies

 

POSLEDNÝ 5 izbový rodinný dom PRI LESE: Novostavba Malý Lapáš

Internal ID: 1040-12-RP
City/Town: Malý Lapáš
District: Nitra
County: Nitriansky kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
236 000 €

Property description

Na predaj POSLEDNÝ rodinný dom PRI LESE (HOLODOM): TEHLOVÁ NOVOSTAVBA: na predaj novostavbu 5-izbového rodinného domu -
bungalovu s výmerou užitkovej plochy 135 m2 v obci Malý Lapáš, nachádza sa na okraji obce, rožný o rozlohe cca.600 m2, vzdialenosť od Nitry cca 7 km. Dispozičné riešenie: vstup do chodby, technickej miestnosti a komory na potraviny,samostatne WC.Za chodbou kuchyňa s obývacou časťou a jedálňou, ktoré tvoria spoločný otvorený priestor. Z obývačky východ na priestrannú terasu. V druhej časti domu sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa s toaletou. Piata veľká miestnosť sa nachádza na podkroví o rozmeroch 5 x 5,5 m (využiteľná ako spálňa, poprípade hosťovská izba). Dom je postavený z tehly Wienerberger na pozemku s výmerou 600 m2, zateplený, strešná krytina Tondach.
CENA: 236 000 €


Prostredníctvom nášho Hypotekárneho centra Vám vybavíme najvýhodnejšiu hypotéku na výstavbu tohto domu. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Pňaček 0948 110 777

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
135 m2
Land area:
600 m2
Balcony:
no
:
no

Mortgage Calculator

Broker

V realitnej kancelárií BeMi som začal pracovať v r.2010. Pracujem s výborným kolektívom a vedením. Moja pracovná kariéra bola vždy práca s ľuďmi, ktorá ma stále napĺňa. Snažím sa robiť zodpovedne a klientom dať maximum svojich skúsenosti.