We use cookies

 

Ponúkame na predaj -starší rodinny dom - Hrochoť pri Banskej Bystrici

Internal ID: 243-12-BB
City/Town: Hrochoť
District: Banská Bystrica
County: Banskobystrický kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
105 000 €

Property description

ID-243-12-BB
Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení- starší rodinný dom v samostatnej malebnej dedinke Hrochoť - 20 minút autom od Banskej Bystrice ale aj od Zvolena. Dom je obývateľný, ale je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, čím si vytvoríte dom podľa vlastných predstáv. Pozostáva zo vstupnej verandy, chodby, kuchyne, 2 izieb, kúpelne s WC a komory. Je možnosť rozšíriť si priestory o podkrovné bývanie.Kúrenie je momentálne na pevné palivo ( v kuchyni-sporák na drevo, v izbe piecka)....ale je možnosť prerobenia na krb s rozvodmi, prípadne na elektrické kúrenie- plyn v dedine nie je. K domu patrí aj samostatný domček s letnou kuchynkou a technickou miestnosťou a dreváreň. Veľkým bonusom je krásna záhrada o rozlohe 374 m2 s mnohými ovocnými stromami aj priestorom na sadenie zeleninky.
Kto pozná túto dedinu vie, že je učupená v krásnej prírode, v hubárskom raji. Keďže je to samostatná obec, má svoju školu, škôlku, obchod, obecný úrad. Je to veľmi pekná a tichá dedina.
V prípade záujmu kontaktujte: Beata Bariaková: 0904561122, mail: bariakova@realitybemi.sk.
Cena je vrátane provízie a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti na kataster, prípadne za hypotekárne poradenstvo.

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Usable area:
308 m2
Land area:
374 m2
Balcony:
no
:
no

Mortgage Calculator

Broker

V realitnej kancelárii BeMi som od r.2015. Baví ma práca s ľuďmi. Snažím sa o spoľahlivosť, precíznosť a korektnosť. Odmenou mi je spokojnosť klienta i mojich nadriadených, u ktorých nachádzam podporu a pomoc.